Mijn hulp bij jouw content

Heb je hulp nodig bij het maken van je content? Geen punt. Ik help graag. Ik schrijf en ontwikkel onderzoeksrapporten, brochures, infographics, whitepapers en nog veel meer.

Samen met je webbeheerder, je drukker of je vormgever maak ik mooie en aansprekende content. Hieronder een greep uit mijn opdrachten en projecten.


Onderzoeksrapporten

Content maken onderzoeksrapporten

Nationaal E-mail Onderzoek & B2B Marketing Trendrapport

Voor Spotler schrijf ik jaarlijks het Nationaal E-mail Onderzoek en het B2B Marketing Trendrapport. Belangrijke tools voor leadwerving. Neem contact met mij op als je hulp nodig hebt bij je kwantitatieve of kwalitatieve onderzoek.


User manuals

Op onder andere Docplayer vind je de handleiding voor de ADSL-router Livebox. De Nederlandstalige handleiding is van mijn hand. Ook voor technische schrijfklussen kun je mij inschakelen.


Brochures & flyers

Teksten, afbeeldingen, opmaakelementen, kaderteksten, quotes en grafieken. Bij het maken van brochure en flyers moet je hier rekening mee houden. Een leuke klus. Zeker als je de inzichten uit eye-trackingonderzoeken weet in te zetten.


Infographics

Content maken infographics

 Deel van de infographic voor Bureau Aldoende

Infographics zijn krachtige vormen van inbound marketing. Een voorbeeld: de infographic van Bureau Aldoende. Samen met vormgever Pepijn Berghout maakte ik de USP’s van dit bureau inzichtelijk. Wil je ook zo’n infographic? Laat het mij weten.


eGuides & whitepapers

Content maken whitepapers
Cover van een white paper voor Spotler

Naast infographics zijn documenten als whitepapers, eGuides, casebundels e.d. ook uitstekende marketingmiddelen voor de overdracht van kennis. Hiermee kun je als bedrijf op een mooie wijze je autoriteit laten zien. Ontdek samen met mij de kracht van deze marketing.


Websiteteksten

Vaak weten mijn opdrachtgevers precies wat ze moeten doen voor een goede Google Ranking. Een lijst met zoekwoorden is al klaar. Maar ja: nu alleen die tekst nog. Schakel je mij in, dan laat ik ook de inzichten van Robert Cialdini en Donald Miller terugkomen in je teksten. Een recente opdracht: voor Getehour heb ik de websiteteksten herschreven.


Blogs

Ondersteuning nodig bij je blog? Na een korte briefing ga ik voor je aan de slag. Kijk voor adresgegevens op mijn contactpagina of bel mij op 06 – 51 58 3350.