Mijn publicaties

Je vindt mijn publicaties over taal, beeld, grammatica, zinsbouw en zelfs over linguïstisch determinisme of lexicale cohesie allemaal op deze site.

Maar ik schrijf ook over customer journeys, leadgeneratie, eye-trackingonderzoeken, conversie-optimalisatie, de B2B, de B2C, de e-commerce etc. Die artikelen lees je niet hier, maar op Emerce, Marketingfacts, Spotler, DutchCowboys en op Frankwatching.

Een overzicht van mijn publicaties:


Frankwatching

Mijn publicaties op Frankwatching

Publicaties op Frankwatching

Met mijn artikelen op Frankwatching bereik ik een groot publiek. In totaal al meer dan 150K lezers en gemiddeld 18K lezers per artikel. Al deze lezers weten nu meer over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), over de trends in de B2B en de e-mailmarketing. Maar ik schrijf voor Frankwatching ook over offline en online klantenbinding, de customer journey en over dataveiligheid.


DutchCowboys

Mijn publicaties voor DutchCowboys

Publicaties op DutchCowboys

Voor DutchCowboys schrijf ik veel how-to’s voor de online marketeer. Denk aan: handige tips voor je onderwerpregel, je afzendernaam, calls-to-action of hoe je e-mail kunt vergelijken met social. Verder vinden de lezers van DutchCowboys het interessant als ik schrijf over devices.


Marketingfacts

Mijn publicaties op Marketingfacts

Publicaties op Marketingfacts

Marketingfacts opereert op het snijvlak van marketing en innovatie. Mijn artikelen gaan dan ook vaak over de uitkomsten van marketingonderzoek en de interpretatie daarvan voor de marketingbranche. Ook op Marketingfacts bereik ik een groot publiek. Gemiddeld zo’n 16,5K lezers per artikel.


Spotler

Mijn publicaties op Spotler

Publicaties op Spotler

Spotler is mijn thuisbasis. Voor deze fantastische E-mail Service Provider schrijf ik over alle facetten van e-mailmarketing. De publicaties lopen uiteen van klantcases tot blogs en van whitepapers tot onderzoeksrapporten. Kijk op de kennispagina van Spotler of op de blogpagina voor een mooi overzicht van alle content.


Emerce

Mijn publicaties op Emerce

Publicaties op Emerce

De redactie van Emerce is altijd erg blij als ik één specifiek marketingonderwerp uitdiep. Bijvoorbeeld: hoe je van buyer personas naar content komt, waarom een e-mailnieuwsbrief ideaal is voor content curatie of hoe je als B2B-marketeer meer verdient met marketing automation. Kijk op mijn auteursprofiel voor een overzicht van deze artikelen.


Gastblogger

Blog ik dan nog meer? Soms. Zo nu en dan treed ik op als gastblogger. Je vindt mijn artikelen ook op MarketingTribune, b2bmarketeers.nl, Customer Talk en op Boertien Vergouwen Overduin.


Al mijn schrijfervaring zet ik natuurlijk graag in voor jouw contentklus. Benieuwd? Neem contact met mij op. Bel Westerhuis Training op 06 – 51 58 3350.