Over Westerhuis Training

Westerhuis Training is het trainingsbureau van Hendrik Westerhuis.

Ben je op zoek naar een goede schrijftraining? Heb je hulp nodig bij je schrijfklus of zoek je iemand die je kan helpen bij je content? Neem contact met mij op.

Maar ook als je een vraag hebt over marketing en meer in het bijzonder over e-mailmarketing, laat ‘t mij weten.


Liefhebber van taal en structuur

Ik ben neerlandicus, taalkundige en liefhebber van de logica van Chomsky, Popper & Wittgenstein. Waar taal en logica elkaar ontmoeten, ontstaat altijd een krachtig communicatiemiddel.

Sinds 2001 deel ik deze passie voor taal en structuur met studenten en cursisten. En ik laat hen inzien dat mooie woorden en zinnen pas echt goed uit de verf komen als ze onderdeel zijn van een logische en lezersgerichte tekststructuur.


Expert in het Pyramid Principle

Pyramid Principle Westerhuis Training

Groot liefhebber van het Pyramid Principle van Barbara Minto en haar interpretatie van granularity, MECE, inductie, deductie en streaming. Het principe maakt teksten en presentaties toegankelijk en bijzonder lezersgericht. Heb zelf les gehad van de vriendelijke maar strenge mevrouw Minto.


Geef schrijftrainingen en e-mailmarketingtrainingen

Naast trainingen-op-maat geef ik graag trainingen en coaches in specifieke schrijfproducten. Denk aan: handleidingen, instructies, onderzoeksrapporten, notulen, correspondentie, presentaties, projectplannen, beleidsnota’s e.d.

En ik ben een echte contentliefhebber. Sinds 2014 werk ik als content marketeer bij een van de grootste E-mail Service Providers van Nederland: Spotler. Mijn e-mailmarketingkennis heb ik al meerdere keren vertaald in workshops, webinars, trainingen en e-learnings.

Meer weten? Bekijk mijn portfolio voor een gedetailleerder overzicht.

MIJN TRAININGEN

Mijn trainingsstijl

Flip-over

De deelnemers aan mijn trainingen roemen mijn deskundigheid, mijn rustige uitstraling en mijn toegankelijkheid. Benieuwd hoe mijn klanten en deelnemers mijn trainingen ervaren? Duik eens in mijn nieuwsberichten en blogs. Ik schrijf er regelmatig over.

NIEUWS & BLOGS

Mijn hulp bij jouw content

Ben je op zoek naar een helpende hand bij je contentontwikkeling? Ik maak bijna dagelijks content en denk graag met je mee. Ik zet onderzoeken op, richt ze in en schrijf ze uit. Maak handleidingen, flowcharts, infographics en whitepapers. En ik help je bij je websiteteksten, brochures en artikelen. Meer info?

NAAR CONTENT


Mijn publicaties

Over Westerhuis Training Mijn publicaties

Je vindt mijn artikelen niet alleen op deze site, maar ook op Emerce, Marketingfacts, Spotler, DutchCowboys en op Frankwatching. Bekijk mijn publicatielijst voor een handig overzicht.

PUBLICATIES

Maak kennis met Westerhuis Training! Bel of mail mij vandaag nog.